De MasterChef van Down Under

De MasterChef van Down Under

Iedereen is er sinds de start van de televisie serie weg van: MasterChef Australia.

MasterChef Australia is populair. In Amerika zijn ze vaak meer te spreken over de televisieserie uit Australie dan uit de Verenigde Staten. De reden voor dehoge mate van populairiteit is dat het in de Australische het televisieprogramma erg gemoedelijk toegaat. In andere landen zijn de presentatoren nogal eens onredelijk en onnodig onaardig, willen laten zien hoe goed zij zelf zijn en halen kandidaten onderuit. In de Australische serie draait het echt om de kandidaten. Het is veel relaxter en positief. Veel leuker om naar te kijken.

Heb jij weleens een uitzending gemist? Het is vaak erg naar om een aflevering te missen. De meeste afleveringen zijn online terug te kijken op Internet. Soms op Youtube, maar vaker op de websites van de producenten. Lees meer op de website MasterChef Australia hoe men een uitzending kunt terugkijken.

Zo\’n 15 jaar terug is het begonnen als een kookwedstrijd voor kinderen op TV in Engeland. Nu heeft het de wereld veroverd, zo ook Australie. Het geweldige programma dat altijd heerlijk is om tijd voor vrij te maken. Wat is er zo geweldig? Om er maar wat te noemen: De juryleden hebben humor. De recepten zijn voortreffelijk. Het programma is echt entertainment.

Er is inmiddels een speciale website over MasterChef Australia. Hier zijn details te vinden over de kandidaten, de juryleden en ook informatie over de recepten van MasterChef.

MasterChef Australia draait al enige jaren – en is nog steeds populair. Op de Nederlandse website van MasterChef Australia staat onder andere informatie over de afgelopen jaren. Maar een nieuwe serie voor 2015 staat al in de agenda. Dat betekent meer kijkplezier en meer heerlijke recepten . Ook gek op de serie?