Fotograveren met je mobiele telefoon

Camera\’\’s die enkele jaren nog duizenden euro\’s kostten, zijn nu ingebouwd in mobiele telefoons. Dit komt omdat de technologische ontwikkelingen zich in rap tempo opvolgen. Een vakantiekiekje maken, je pakt gewoon je nieuwe Samsung Galaxy S5 erbij. Ook de iphone 6 heeft weer een camera met een hoog aantal pixels. Bewerken van foto\’s gaat ook steeds makkelijker via allerlei apps op jouw mobieltje.

Nu we het toch hebben over mobiele telefoons, kijk gelijk eens hoe hoog jouw telefoonrekening is elke maand. Gaat een groot deel van jouw salaris op aan een mobieltje, dan doe je iets verkeerds. Zeker als je alleen nog maar een bijbaantje hebt, is het zonde elke maand opnieuw een hoge telefoonrekening te hebben. Daarop is iets slims gevonden, dit heet sim only. Bellen blijft hetzelfde, jouw mobieltje blijft hetzelfde, alleen de kosten van de belminuten gaan omlaag. Dit klinkt als muziek in de oren of niet? Op de website hieronder kan je meer lezen over sim only en hoe het jou een kostenbesparing kan opleveren.

http://www.vergelijk-simonly.com/robin-mobile-abonnement/

Een relatief nieuwe partij op het gebied van sim only is Robin Mobile. Je kan met deze abonnementen onbeperkt bellen. Handig als jij ook iemand bent die zijn telefoon altijd bij de hand heeft. Naast onbeperkt bellen kan je ook kiezen voor onbeperkt internet op je mobieltje. De grootverbruikers onder ons gaan als de wiedeweerga naar Robin Mobile.